ETEN & DRINKEN

Voor eten & drinken bent u bij 't Witte Huis natuurlijk aan het juiste adres! Dit is zonder twijfel toch wel onze 'core business' te noemen. Al vele jaren voorzien wij onze gasten van een smaakvol diner of snelle lunch uiteraard vergezeld door een lekker drankje.

 

Restaurant volledig vernieuwd

Het restaurant van ‘t Witte Huis in Donkerbroek heeft een aantal jaren geleden een volledige metamorfose ondergaan. Na slechts drie weken hard werken werden de deuren van het restaurant heropend. Vanaf dat moment biedt ’t Witte Huis alle eet-en/of vergadergasten een prachtige ambiance om in sfeer te werken of te genieten van een heerlijke maaltijd.

 

Gerenoveerde zalen

Het complete restaurant is helemaal in een nieuw jasje gestoken. De verbouwing is uitgevoerd naar een ontwerp van architect Frits Hardon en uitgevoerd door Interieurbouwer InRis. De (vergader)zalen werden enkele maanden daarvoor al helemaal gerenoveerd en volledig voorzien van audiovisuele apparatuur, zodat ook aan alle eisen van modern vergaderen wordt voldaan. Voor de nabije toekomst staat ook o.a. de grote zaal op het verbouwingsprogramma.

 

Bijzondere menukaart

Maar niet alleen het interieur ging op de schop. ‘t Witte Huis introduceerde ook een nieuwe bijzondere menukaart. Namelijk ééntje die altijd bij de tijd is. Dagelijks past men samen met de koks de inhoud van de menukaart aan op dagverse gerechten en de variatie van verse groenten. Want gezond en vers eten vindt de chefkok erg belangrijk. “Naast de van oudsher bekende gerechten gaan we in de toekomst veel meer variatie brengen. Een leuke uitdaging voor onze koks en spannend voor onze gasten”.

MEER INFORMATIE